O nama

O nama

Ordinacija dentalne medicine Dental Estetica osnovana je sa svrhom pružanja svih vrsta dentalnih usluga na najsuvremeniji način. Ordinacija je moderno opremljena te u njoj radi tim školovanih stručnjaka. Također, surađujemo sa specijalistima oralne kirurgije, ortodoncije i parodontologije tako da pacijenti kod nas dobivaju potpuni tretman i rješenje svih problema vezanih uz zube i cijelu usnu šupljinu.

Ordinacija je posebno orijentirana prema estetskoj stomatologiji, što znači da smo objedinili sve grane stomatologije u vidu poboljšanja svih funkcija zuba, ali bez odricanja od ljepote osmjeha koji nam je svima od velike važnosti. Ordinacija je produžetak dentalnog laboratorija Dental Studio Rahle koji ima 30 godina iskustva u izradi protetskih radova te je danas jedan od vodećih laboratorija u ovom dijelu Hrvatske u vidu estetske protetike i individualnog pristupa svakom pacijentu.

Laboratorij je specijaliziran za izradu svih vrsta keramičkih restauracija, od metal keramike, cirkona do potpuno keramičkih krunica i ljuskica. Ova simbioza estetski orijentirane ordinacije i vrhunskog dentalnog laboratorija garancija je vašeg lijepog osmjeha!